Parcul de la Tipografie a intrat in reamenejare

Parcul de la Tipografie a intrat in reamenejare

Parcul de la Tipografie, cel mai vechi parc din cartierul Oinac, a intrat într-un amplu proces de reamenajare. De câteva zile muncitorii Giurgiu Servicii Locale au început curăţarea spaţiului verde, curăţarea arborilor vechi şi săparea şanţurilor pentru reţeaua de apă ce va deservi fântâna din mijlocul parcului.
După curăţarea şi aducerea la nivel a întregului teren se va trece la plantarea de arbori şi arbuşti, refacerea aleilor pietonale şi pavarea lor cu dale, asigurarea iluminatului public, amenajarea spaţiilor verzi cu gazon şi sistem de irigaţii şi dotarea cu mobilier urban: stâlpi ornamentali pentru iluminat, bănci şi coşuri de gunoi.
Pe lângă aceste lucrări, în parcul Tipografie va fi pusă în funcţiune fântâna arteziană existentă prin dotarea acesteia cu pompe şi instalaţii specifice.
De acest parc vor beneficia toţi locuitorii cartierului Oinac care sunt în număr destul de mare şi care în prezent nu au la dispoziţie suficient spaţiu pentru recreere şi relaxare. Municipalitatea a alocat din bugetul propriu sumele necesare acestor lucrări care se ridică la aproape 300 mii lei, iar finalizarea lor este preconizată în această vară.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul GSL CONTINUA CURATENIA DE PRIMAVARA

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.